Van Drie Computerzorg Brabant
Klantenservice 013 - 889 3433    Open ma - vr  9.00 - 18.00    bezoek alleen op afspraak     info@v3cb.nl

Home

Bedrijfsinfo


Hans van Drie, (Breukelen 1964) eigenaar en oprichter van Van Drie Computerzorg Brabant, woont en werkt in Tilburg. Is naast ICT Infrastructuurspecialist ook Microsoft, Cisco en ITIL gecertificeerd professional en heeft bij verschillende bedrijven gewerkt als Hoofd Helpdesk en ICT consultant en werkt het liefst met eindgebruikers.

Is van oorsprong Arbeids- en Organisatie-psycholoog en raakte geïnteresseerd in de informatie verwerking /'hard- en software' bij zowel computers als mensen. Stond o.l.v. dr. Wouter Schoonman, hoofd R&D bij de NS, mede aan de wieg van het toepassen van computers bij psychologische tests en studeerde in 1993 af aan de Tilburg University met een onderzoek naar de betrouwbaarheid en validiteit van computertests in de testcentra van de Nederlandse Spoorwegen en verzorgde daarnaast de implementatie van het NS-CAT systeem (Computer Added Testing). 

Heeft na zijn afstuderen o.a. gewerkt in diverse functies bij het Ministerie van Defensie, Thebe Thuiszorg en Care Service Europe. Het bedrijf is aangesloten bij ICT Waarborg. Kijk op 
www.ictwaarborg.nl.
 
E-mailen
Bellen
Map
Info