Van Drie Computerzorg Brabant
Klantenservice 013 - 889 3433    Open ma - vr  9.00 - 18.00    bezoek alleen op afspraak     info@v3cb.nl

Home

Data Herstel Tilburg


Data herstel Tilburg

Wanneer u geen toegang meer heeft tot uw gegevens en u heeft geen backup gemaakt van uw bestanden kunnen wij u helpen met softwarematige datarecovery. Wij gebruiken speciale software om uw gegevens veilig te stellen. Of dit lukt hangt af van de staat en toegankelijkheid van uw gegevensdrager.

Komen wij tot de conclusie dat uw harde schijf fysiek kapot is (definitief niet meer softwarematig toegankelijk), dan zijn er nog wel mogelijkheden via een gespecialiseerd data recovery collega-bedrijf. Deze procedure vindt plaats in een lab-omgeving en de niet werkende onderdelen worden vervangen zodat het recovery proces alsnog kan plaatsvinden. 

Dit is specialistisch en arbeidsintensief werk. Lab-onderzoek bedraagt € 250.00 excl. btw en de recoverykosten liggen tussen de € 500 en € 1500 euro excl. btw. Voordat het zover is kunnen wij als tussenstation fungeren en vaststellen wat het probleem is tegen onderzoekskosten van € 37.50 euro incl. btw. Deze kosten worden altijd in rekening gebracht, ook bij een geslaagde recovery. 

De recoverykosten bedragen € 50.00 per uur. Soms kan een recovery een paar dagen duren en dan rekenen wij € 50.00 per dag voor monitoring van het recoveryproces en aanverwante werkzaamheden zoals beoordelen en filteren van de resultaten. U kunt ervan op aan dat wij de wettelijke privacy-richtlijnen in acht nemen van ICT Waarborg. Wij bekijken geen bestanden tenzij dat strikt noodzakelijk is voor het recoveryproces. Neemt u gerust contact op voor advies via 013-889 3433 of via info@v3cb.nl.

 


 


 
E-mailen
Bellen
Map
Info