Van Drie Computerzorg Brabant
Klantenservice 013 - 889 3433    Open ma - vr  9.00 - 18.00    bezoek alleen op afspraak     info@v3cb.nl

Home

Klantervaringen

Wij proberen onze computer service altijd te optimaliseren. Hieronder plaatsen wij alleen spontane klantreacties. 



Gastenboek

Van     : Martin van O*******

Datum   : 28-02-19 13:39:38

Email   : ******@*******

Tekst   :

Beste Hans,

Bedankt voor alle goede service die je me steeds geeft. Ik ben al jaren klant van je en ik zou geen ander meer willen Zo goed dat jij de mensen helpt zeker de senioren zoals ik.

______________________

Na een mislukte update ging het met mijn computer van kwaad tot erger. Uiteindelijk kreeg ik hem niet meer opgestart. Ik zocht iemand op internet die het zou kunnen oplossen en vond Hans van Drie in Tilburg. Na een dag kon ik de computer alweer ophalen, schoongemaakt en weer als nieuw. Hij werkt nu optimaal. Ik ben onder de indruk van de professionele en snelle service. Veel dank Hans!

Vriendelijke groet,

Leon T. (04 juni 2018)

_______________

Hans,

We willen laten weten dat we, als particuliere klant, zeer tevreden zijn met onze laptop Dell XPS 15 i7, wat een krachtpatser met ongekende mogelijkheden. Echter wat ons nog meer verbaasde is je uitstekende nazorg, geduld, de goede communicatie, het alles naar wens regelen, na de aankoop. Je hebt er veel tijd ingestoken om al onze wensen in de computer te verwerken, hiervoor onze hartelijke dank, we zijn meer als dik tevreden met jou nazorg en service .Dikke pluim hiervoor.

Ook stelt het ons gerust dat we je altijd kunnen raadplegen, we werken weer met plezier op de computer,in de wetenschap dat alles goed beveiligd en geïnstalleerd is. Het was fijn om met je zaken te doen, eindelijk een modern bedrijf met een ouderwetse service !!!!! Hans nogmaals bedankt.

 2 zeer tevreden klanten, Willeke en Henk, Tilburg 22 november 2016.

 ______________

Hey Hans, de computer doet het weer als vanouds :-).  Super fijn dat ie weer terug is.  Fijne vakantie!  Groetjes, Melissa.

 ______________

Ha Hans, bedankt voor de prettige en goede hulp. Alles doet wat het moet doen en beter dan eerst: heerlijk! Met vriendelijke groet,  Gerardien.   

_____________

Beste Hans, Mede namens de mannen hier thuis wil ik je nogmaals hartelijk bedanken voor de computers en de wifi repeater en alle zorg er omheen in de afgelopen tijd. We zijn erg tevreden met alles! Hartelijke groet, Bertine.
_____________

Hartelijk dank voor de uitmuntende reparatie van mijn laptop. Erg blij mee. Groetjes Manon.

______________

Hallo Hans, een paar weken terug heb je onze laptop onder je hoede gehad nadat onze dochter er ranja over geknoeid had. Graag laat ik je weten dat deze weer als een zonnetje draait en daar zijn we erg blij mee. Nogmaals bedankt voor je hulp!.

Met vriendelijke groet, Demis.

______________

Beste Hans, nogmaals hartelijk bedankt voor het schoonmaken en apk' en van onze drie computers, ze werken weer erg prettig. We komen graag terug als het nodig mocht zijn. 

Hartelijke groet, Frank en Bertine.

-----------------------

Hoi Hans, bedankt voor het repareren van mijn toetsenbord. Hij is helemaal top!! 

Groetjes Femke

_______________

Beste Mijnheer van Drie, het doet mij genoegen u te kunnen melden dat uw analyse m.b.t. het defect in mijn computer geheel correct was. De fout is gevonden in het moederbord. De processor bleek/blijkt onbeschadigd. Het systeem is na ontvangst van een nieuw moederbord, dit maal geen MSI maar een ASUS Z87pro, wederom in elkaar gezet en functioneert nu naar volle tevredenheid. 

Met vriendelijke groet, Jos 

____________

Beste computerzorg, hartelijk dank voor je steun ! Da's pas service!  

Met vr.groet, Simona.

______________

Beste Hans, ik ben zeer tevreden over de reparatie. Ik vind dat je me goed begeleid hebt en duidelijk verteld hoe alles tot stand komt. Je weet ik ben 64 jaar en je hebt alles zo gedaan dat we er samen eruit kwamen met je inlichtingen. Ik zal zeker klant bij je blijven. Ook heb je goed aan je afspraken gehouden ik heb nu meer vertrouwen gekregen in je. Je weet dat ik genoeg monteurs in huis heb gehad die zich ook computerman noemde, hadden ook een eigen bedrijf maar alles moest vlug vlug en dat is wat me zo op me gemak stelde bij jou. 

Met vriendelijke groeten, Martin van Oosterhout.


________________

Hi Hans, I just want to let you know that the internet hookup in Tilburg has been working perfectly! And on this end as well....hard wired in both places which is just the best solution.....so, I'm very happy! 

Hope all is well with you, Laury N.


_____________

Alles werkt voortreffelijk! 

Dhr. De Greef, Tilburg.


_____________


It's all wonderful! My laptop is now printing as well and I will look at  the iPad later....thanks for all the great advice! I will let you know soon about additional home plugs and any other questions if I have them. We are extremely happy with your work! 

Laury Kushner & Ton Naron, Tilburg.


____________

Hallo Hans, de service was snel en voortreffelijk. Mijn computer loopt nog als een trein en de draadloze verbinding werkt prima. Ik heb wel je naam en telefoonnummer achter de hand indien het nodig mocht zijn. Met vriendelijke groet, Dhr. Schoutens, Tilburg.

______________


Jazeker alles is in orde. Leuk dat u even informeert en nogmaals bedankt voor de hulp. Hopelijk duurt het nog even voordat ik u nodig heb{haha} maar weet u te vinden als dit nodig mocht zijn. 

Mvg Mw. van Dongen, Kapsalon van Dongen, Tilburg.

_______________

Heer van drie, ik ben dik te vrede over de herinstallatie. De PC's werken weer zoals het moet. 

Groeten, T. de Jong, Petrus en Paulus Parochie, Tilburg.

_____________

Bedankt Hans, ziet er perfect uit! Als er nog vragen zijn hoor je het wel.. 

Mvg Dhr. J. Griep, TTD Dordrecht.

______________

Enorm bedankt want de laptop werkt weer. Je hebt gelijk het is een oud beestje en het wordt trager maar het functioneert nog goed. 

Groeten, J. Withaar, Tilburg.

_____________

Hallo Hans, Het is even wennen maar het is een mooi overzichtelijk scherm met een helder beeld. Bedankt nog! 

Groetjes, N. Game, Schildersbedrijf Berkel-Enschot.

______________

U vraagt in deze meting alleen naar de vakkennis van de computerspecialist, maar u vergeet daarbij een belangrijk component: vriendelijk, behulpzaam en op een juiste (niet te formele wijze) zeer professioneel. Indruk van de computerspecialist: Uitstekend! 

Dhr Blom, Tilburg.






 
E-mailen
Bellen
Map
Info