Van Drie Computerzorg Brabant
Klantenservice 013 - 889 3433    Open ma - vr  9.00 - 18.00    bezoek alleen op afspraak     info@v3cb.nl

Home

Laptop scherm vervangen


Wanneer het beeldscherm van een laptop kapot is hoeft deze nog niet te worden afgeschreven en kunnen we het scherm vervangen. Een nieuw scherm voor uw laptop hebben wij doorgaans in één werkdag in huis. De kosten voor een 15" scherm begint vanaf € 149.00 incl btw en montage. Het vervangen van een 17" inch scherm vanaf € 159.00. 

Een kapot scherm is te herkennen aan barsten en 'inktvlekken' in het scherm. Wanneer er een verstoord beeld is of helemaal geen beeld kunnen er ook andere oorzaken zijn zoals een defecte VGA chip of LCD kabel. Dat kunnen wij voor u uitpuzzelen en ook vervangen.

Voor touchscreens zijn er verschillende mogelijkheden. Soms moet het gehele scherm vervangen worden maar meestal kan de touch-glasplaat of digitizer worden vervangen. De reparatie en het bestellen van dit soort schermen neemt wat meer tijd in beslag en de prijzen zijn op aanvraag.

Wij hebben ook goede 2e hands schermen op voorraad. Zeker voor wat oudere laptops is dit een interessante optie. Deze refurbished schermen zijn ook van goede kwaliteit en kunnen we vervangen tegen € 100.00 incl. montage en btw. Neem gerust even contact op via 013-889 3433 of info@v3cb.nl.


Wij bieden Computerhulp aan Huis, Online Support en/of Computer, PC en laptop reparatie bij onze Technische Dienst. Bel 013- 889 3433 voor een afspraak of e-mail naar helpdesk@v3cb.nl.

 

 
E-mailen
Bellen
Map
Info