Van Drie Computerzorg Brabant
Klantenservice 013 - 889 3433    Open ma - vr  9.00 - 18.00    bezoek alleen op afspraak     info@v3cb.nl

Home

Verkoop Dell computers gebruiksklaar thuis afgeleverd! 


 

Toe aan een nieuwe computer? Welk merk is goed? Welke specificaties heb je nodig? Waar kan je het best gaan kopen? Hoe krijg je de gegevens overgezet op de nieuwe computer?  

Na de aanschaf moet er thuis ook nog van alles gebeuren voordat je aan de slag kunt: internetverbinding instellen, printer aansluiten, email instellen etc.

Dat kan best ingewikkeld zijn voor veel gebruikers en bij problemen kun je met je computer onder je arm weer terug naar de (web)winkel of erger nog je moet zelf de reparatie regelen met de fabrikant

Wij bieden een unieke zorgeloze totaal oplossing !

Wij leveren een nieuwe kwaliteitscomputer van Dell met Windows 10, het beste en veiligste besturingssysteem van Microsoft!  Wij leveren de computer af op het gewenste adres en sluiten ook de randapparatuur aan zoals een printer. Wij zetten de gegevens zoals documenten, foto's en e-mail over en dat alles doen wij voor één duidelijke totaalprijs. U heeft één aanspreekpunt voor alle computervragen en mocht er binnen de garantieperiode een hardware probleem zijn dan regelen wij de reparatie met Dell. Zo bieden wij een zorgeloze oplossing voor uw situatie : )


Webwinkel V3CB

Van Drie Computerzorg Brabant

Uw winkelwagen is leeg

Informatie over onlinegeschillenbeslechting (Online Dispute Resolution, ODR): de Europese Commissie biedt een platform voor buitengerechtelijke beslechting van geschillen, te vinden onder de volgende link: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Ons e-mailadres:: info@v3cb.nl

Wij verzorgen de aanschaf van een kwaliteitscomputer van Dell die het best bij u past inclusief service aan huis en stellen alles in naar uw wensen. Na de installatie kunt u vanaf thuis gratis bij ons terecht met gebruikersvragen via Online Support. Gemakkelijker kan het niet! Wij leveren Dell computers met Intel i3, i5 of i7 processoren vanwege de kwaliteit en de levensduur van deze apparaten. Deze modellen worden geleverd met Windows 10. Onze prijzen zijn inclusief Service Totaal en dat wil zeggen;   • Advies en aanschaf Dell PC of Laptop;
  • gebruiksklaar maken, updaten en basissoftware installeren;
  • eind installatie bij u thuis of op de zaak;
  • e-mail en documenten overzetten;
  • aansluiten op het (draadloos) internet;
  • aansluiten randapparatuur zoals een printer. 
  • wij nemen rustig de tijd om u wegwijs te maken met uw nieuwe computer.
  • Daarna kunt u gratis gebruik maken van Online Support op gebruikersvragen.
  • Zo kunt u zorgeloos computeren! Dat is het idee!


U heeft 1 jaar hardware garantie en mocht het nodig zijn dan regelen wij met Dell de reparatie voor u. In al de jaren dat wij Dell computers leveren is dit nog niet voorgekomen en uiteraard kunt u buiten de garantieperiode ook weer bij ons terecht. Prijzen en configuraties verschillen per dag. Voor info info@v3cb.nl. U kunt ook bestellen in onze webwinkel!

Reactie van Klanten:


Hans,

 

We willen laten weten dat we, als particuliere klant, zeer tevreden zijn met onze laptop Dell XPS 15 i7, wat een krachtpatser met ongekende mogelijkheden. 

Echter wat ons nog meer verbaasde is je uitstekende nazorg, geduld, de goede communicatie, het alles naar wens regelen, na de aankoop. 

Je hebt er veel tijd ingestoken om al onze wensen in de computer te verwerken, hiervoor onze hartelijke dank, we zijn meer als dik tevreden met jou nazorg en service .Dikke pluim hiervoor. 

Ook stelt het ons gerust dat we je altijd kunnen raadplegen, we werken weer met plezier op de computer,in de wetenschap dat alles goed beveiligd en geïnstalleerd is. 

 Het was fijn om met je zaken te doen, eindelijk een modern bedrijf met een ouderwetse service !!!!! Hans nogmaals bedankt.

 

2 zeer tevreden klanten, 

Willeke en Henk, Tilburg 22 november 2016.


Ik vond de aanschaf van een Dell computer bij Van Drie Computerzorg Brabant eerst wat prijzig en heb een goedkoop PC' tje gekocht bij een grote winkelketen voor € 399. Ik moest erg wennen aan Windows 10 en ben tot 5 x terug geweest met die PC onder mijn arm omdat ik geen internetverbinding kreeg. Lag niet aan Ziggo. Frustrerend. Spijt als haren op mijn hoofd. Ze konden het niet oplossen. Uiteindelijk heb ik mijn geld teruggekregen en heb ik alsnog een PC besteld bij Van Drie. De levering was trouwens ook snel en binnen twee dagen. Alles werkte en al mijn gegevens en e-mail waren toegankelijk. Ik had nog iets speciaals met 2 x  OneDrive van Office 365 privé en zakelijk en dat heeft hij perfect in orde gemaakt. Wanneer ik nog een vraagje had werd ik snel en meteen geholpen! Sterker nog; Hans stuurde me zelf een e-mail na een week of ik nog steeds tevreden was en of hij nog iets kon betekenen ! Daarna heb ik meteen nog twee PC's besteld voor mijn vrouw en één voor mijn werk. Van Drie maakt echt waar wat hij aanbiedt en ook nog op een zeer prettige manier!  Kortom, een aanrader voor eenvoudige gebruikers zoals ik. Bleek ook dat Van Drie dit al jarenlang aan te bieden en te leveren zonder reclame te maken?? Ik denk dat heel veel gebruikers hier erg blij mee zullen zijn. Zet dit verhaal maar op je website, dus zodoende. Groeten Cees.


Hallo Hans, 

Ik heb lekker "gewerkt" op de laptop, ben erg tevreden en ook over jouw service. Toppie! Nogmaals dank! Marianne.


Beste Hans, 

Mede namens de mannen hier thuis wil ik je nogmaals hartelijk bedanken voor de computers en de wifi repeater en alle zorg er omheen in de afgelopen tijd. We zijn erg tevreden met alles! Hartelijke groet, Bertine.


 

 

 

 

 

 
E-mailen
Bellen
Map
Info