Van Drie Computerzorg Brabant
Klantenservice 013 - 889 3433    Open ma - vr  9.00 - 18.00    bezoek alleen op afspraak     info@v3cb.nl

Home

Wifi & netwerk problemen oplossen Tilburg


Het is vervelend wanneer er aanhoudende problemen zijn met het wifi signaal bij u thuis of in uw bedrijf. Er is altijd wel een oplossing, ook in uw situatie!

Wifi signalen zijn gevoelig voor storingen van andere wifi signalen, betonnen muren of elektrische apparaten. Wij kunnen uw wifi omgeving bekijken daarna bespreken we de opties om het wifi bereik te verbeteren.


Thuissituatie

Een eenvoudige wifi intake voor thuissituaties duurt een half uur tot een uur en dat bieden wij aan tegen een vast tarief van € 65.00 binnen Tilburg. Daarna bespreken we de oplossingen. In eerste instantie gebruiken we de bestaande internet apparatuur mits deze nog volstaan. Vervolgens kunnen wij veranderingen uitvoeren. Na één week nemen wij dan wederom contact met u op om te informeren of het probleem definitief en voor de lange termijn is opgelost en is het mogelijk dat wij nog wat verbeteringen aanbrengen. Kortom, er is altijd wel een oplossing, ook in uw woonsituatie!  


Bedrijfspanden en recreatiebranche

Voor grotere bedrijfspanden en in de recreatiebranche zoals campings, hotels en restaurants kunnen we een uitgebreider meting doen en het gehele gebied in kaart brengen met heatmaps en maken we een rapportage met verbeteringsvoorstellen. Neem gerust contact op voor een prijsopgave via 013 - 889 3433 of info@v3cb.nl. Voor een halve dag rekenen wij slechts € 400.00 excl. btw en reiskosten.


WiFi Intake

  • Gegevens verzamelen van uw internetprovider, router en abonnement.
  • Doormeten en in kaart brengen van het Wifi bereik.
  • Inloggen in uw router en de mogelijkheden/instellingen bekijken.
  • Abonnement en upgrade mogelijkheden van uw internet provider bekijken.
  • Advies over de uitbreiding van uw (draadloos) internet d.m.v. accespoints, vervangen van de router, UTP kabels, homeplugs of repeater.

 

Wij bieden Computerhulp aan Huis, Online Support en/of reparatie bij onze Technische Dienst.

Bel 013- 889 3433 voor een afspraak of e-mail naar helpdesk@v3cb.nl.


 
E-mailen
Bellen
Map
Info